Loading..

Новиот министер за животна средина Насер Нуредини, кој дојде на местото на Садула Дураку, во интервју за „Алсат“ не одговараше ниту на македонски ниту на албански, туку на англиски јазик.

Насер е банкар од Виена и е син на познатиот австриски бизнисмен Аки Нуредини, како и зет на академикот Абдулменаф Беџети. 

Најчитани вести