Loading..

„1001“ е насловот на новата песна од момците од „Либеро бенд“ која излегува во истовреме со спот, снимен во Охрид. Видеото е работено под режисерската палка на Даниел Јовески, кој снимал со посебна техника, како што вели, кај нас малку позната и техника која дава уникатна димензија на самото видео и целиот проект.

Со објавувањето на оваа песна, Либеро го најавуваат стартот на новиот проект кој ќе содржи неколку песни и спотови во низа, поврзани на начин кој ќе се открива дел по дел, односно како што ќе тече промоцијата на новитетите.

 

 

Најчитани вести