На денот кога Заев ја потврди спрегата со Рускоска обвинителството, одбрав да одам на "лидерска", но со народот, во градот предвесник на промените Битола!
Честит роденден ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола

 

Најчитани вести