Loading..

На социјалните мрежи објавена фрапантна преписка за наводна нарачка за ликвикација на Ел Чека, човекот кој од САД објавува бомби претежно за ДУИ.

И порталот инфомакс.мк денеска објавува комуникација која укажува на криминални активности во кои наводно се вклучени високи членови на партија на власт и нувни блиски луѓе познати на јавноста.

Линк до целата информација

Најчитани вести