Loading..

Боки 13 самиот си има направено документарец за себе, објавен пред три години на јутјуб канал со неговото име. Во описот скромно има пишано „Гласноговорник во борбата за човекови права, голем противник на дискриминацијата во секој поглед, храбар критикувач на политичко-општествените случувања, скромен хуманист, Бојан Јовановски“. 

Во документарецот, во кој Боки е накитен со злато како елка со лампиони, пршти од луксуз и во сценографијата.

 

Најчитани вести