Loading..

Воопшто не сум загрижен кој, за што и колку ќе си лежи. Повеќе ме загрижува како, кога и кој ќе го врати достоинството на македонскиот народ – пишува оперскиот пејач Игор Дурловски на својот фејсбук профил.

Дурловски важи за голем борец против промената на уставното име и на македонскиот  идентитет.

Најчитани вести