Во обидот да претекне камион од десната страна, налета на друг камион и се заби во него. Зора над тоа, "фокусот" беше удрен уште од еден камион кој доаѓаше од позадина. За среќа, како што пренесуваат белгиските медиуми, возачот на автомобилот успеал да го преживее тешкиот инцидент.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=avJ27JMYFxo#t=10]

Најчитани вести