Уште еден во низата докази е и видеото во продолжение на кое екипата на Lifehinters собра група експерти за органска храна и им послужи храна од Мекдоналдс, при тоа сервирајќи ја за да ги задоволи нивните високи стандарди.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=4Qa6QXBxxWw#t=166]

Најчитани вести