На снимката се гледа како убиеното момче седи покрај влезот во дискотеката, каде работел како обезбедување.

Предупредуваме дека видеото содржи вознемирувачка содржина.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=_GXimRjNTrc]

Најчитани вести