Loading..

Новинарот Фуркан Салиу на својот Твитер-профил, коментирајќи го боледувањето на специјалната обвинителка Катица Јанева и нејзиното непојавување во јавноста и на работа изминативе денови, прашува дали по боледувањето Јанева ќе побара лекување во странство.

Денеска СЈО соопшти дека Јанева отворила боледување на 16 јули, но не кажаа од што боледува Јанева и врз основа на што отворила боледување.

Најчитани вести