Loading..

Екс пратеничката на СДСМ, Софија Куновска, се приклучи на критиките кои следат откако премиерот вчера соопшти дека со бранот разрешувања ќе биде опфатена и директорката на Драмски театар, Викторија Рангелова.

Јавноста и фелата најмногу реагираат за оваа директорка, чие разрешување беше неочекувано бидејќи важи за еден од подобрите кадри кои добија функција.

-Драмски? Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?, напиша Куновска.

Најчитани вести