Loading..

Службата за работи со странци во соработка со разузнавачката агенција на Босна и Херцеговина му изрече мерка протерување со забрана за влез во државата од четири години на македонскиот државјанин Ј.Џ.

Тој е сместен во Имиграциониот центар во Сараево, од каде што ќе биде депортиран.

„Ј.Џ. бил лоциран на подрачјето на Зеница, а се поврзува со криминални активности и претставува закана за безбедноста на БиХ“, соопшти Министерството за безбедност на БиХ, пренесе Онаса.

извор: Makfax

Најчитани вести