Момче и девојка се фатени на дело во познатото грчко летувалиште Лептокарија, а на оваа двојка чие експлицитно видео е објавено на Твитер очигледно не им пречеле другите туристи. До тој степен се занеле што акцијата се одвивала во плитикото. 

Сниматели на видеото се Срби, судејќи според говорот и урнебесните забелешки, но главните јунаци не е познато од каде се, освен ако некој не ги познае па не ги издаде. 

Alo ljudi kshshjakaksgshjsjs pic.twitter.com/1ecgqtTT5v

Најчитани вести