Издржи Катица Јанева, ти благодарам за се што направи за земјата, верувам дека си невина и дека ќе успееш да си го исчистиш своето име, пишува владиниот Саше Ивановски по оставката на специјалната обвинителка и случајот со рекетот на Боки 13.

Ивановски беше споменат од Бранко Героски како човек што од Боки 13 добил половно возило што владиниот го потврди јавно.

Најчитани вести