Loading..

Душан Илиевски позната во јавноста како Душко Млекарот, член на СДСМ од Битола, на Фејсбук пишува дека во рекетарскиот триаголник кој почна да се урива денеска, недостасуваат уште два члена – Фрики и Кики, а на фотографијата што ја сподели се Фросина Ременски и Александар Кирацовски од СДСМ.

Во неговата објава стои: „Александар Кирацовски на 8 декември 2018 ноќта во 3 часот беше дома кај Марковски во Битола за да го рекетира и колку е изрекетиран Силјан Мицевски од Кирацовски за на Боки 13 Телевизијата 1ТВ??????“

Најчитани вести