Loading..

Економски лидер објави фотографија, која, како што тврди порталот, е направена за време на ручек, на кој присуствуваат челнови на тимот на СЈО предводен од Катица Јанева со Бојан Јовановски – Боки 13.

Јанева седи десно од Јовановски, а лево од него е нејзиниот син Лазар Јанев, кој е вработен во телевизијата на Јовановски мамо директор на маркетинг. На масата се присутни и други обвинители од СЈО.

Според изворот на Лидер, од масата на која седеле Јовановски, Јанева и нејзиниот син се слушало разговор за огромни суми пари, но не е сигурен дали е тоа рекетот кој Јовановски му го правел на бизнисменот во име на Јанева.


Целиот текст ТУКА.

Најчитани вести