Една од најпознатите македонски фолк естрадни уметнички Сузана Гавазова на видео објавено на социјалните мрежи се гледа како ја вжештува атмосверата на една од забавите. Според коментарите од видеото сметаме дека се работи за забава во нашата дијаспора. Сузана Гавазова покрај тоа што важи за добар вокал таа и доста провокативно изгледа. Вреди да се погледне.

Најчитани вести