Loading..

По Филип Талески, Дарко Димитриевски, Велко Маркоски, Филип Кузмановски, уште еден македонски ракометар не е повеќе ерген и заплови во брачните води.

Станува збор за десното крило на австриски Линц, Никола Костески. Тој се ожени со долгодишната девојка Ромина, Македонка што живее во Австрија.

На свадбата во Струга беа присутни многу роднини и пријатели, како и многу поранешни соиграчи – Филип Талески, Бојан Маџовски, Горан Крстевски…

Најчитани вести