Loading..

Фатмир Бесими како шеф за Евро Интеграции му купува облека на градоначланикот на Кичево Фатмир Дехари со пари од ИПА фондови на ЕУ!

- 42 ги имаш кошулите?

- 42 слим филд, ми текна

- Денес сум облечен со тафт

- Да

- Е ја немам со мене, црната кошула....

....се зборува за комбинирање на јоргован боја кошула со кафеаво одело и кравата која треба да биде во контра боја, како и за шопинг од марка Бос.

- Кошули 42 слим филд, кондури 43, 52 слим филд панталони. 12 години сме заедно - му вели Дехари на Бесими.

Бесими одговара: Чекај полека, кошули и вратоврски ќе ги ставам на проекти од ИПА фондови, и овие одела и чевлите ќе ги обезбедиме од ИПА Фондови, му вели Фатмир Бесими на Фатмир Дехари. 

 

Најчитани вести