Loading..

На први јули годинава Костадинка Соколовска стана мајка првпат на 51 година. На нејзината среќа и нема крај, а таа сака да ги охрабри сите жени, дека не секогаш возраста треба да е пречка за потомство.

Барем денес, кога технологијата е развиена до највисок степен, никогаш не е доцна за една жена да се реализира како мајка. Јас и Давид сега сме семејство, а јас сум најсреќната мајка на светот – изјави 51-годишната Костадинка.

Костадинка едвај чекаше да си појдат заедно дома со Давид.

Најчитани вести