За афepата со руските комичари премиерот Зоран Заев во интервју за ТВ Клан Македонија вечерва изјава дека ќе комуницира со сите светски лидери.

Насанкан сум. Се изгopeв на млеко, сега ќе дувам и на јогурт – рече Заев и потсети дека на ист начин бил нacанкан и од граѓанин на Македонија пред седум години.

Најчитани вести