Исчезнат е Мирослав Видовски, кого го нема веќе седум дена.

Дедото има 73 години и живее во Центар, на улицата „11-ти Октомври“, од каде му се губи трагата.

Неговото семејство ја контактиралo редакцијата на Курир порачувајќи доколку некој има било какви информации, може да се јави на бројот 077-626-145.

480

Најчитани вести