По скандалот со руските комичари кои успеале да го добијат премиерот Зоран Заев на телефон и да си играат мајтап со него, се увиде дека безбедносниот протокол за стапување во контакт со премиерот не е на задоволително ниво.

Вака изгледа безбеднопсниот протокол од станот на Премиерот.

Извор: Паника

Најчитани вести