Еден американски музичар одлучил на крави да го тестира тврдењето на истражување, според кое, музиката ги смирува и најжестоките животни.

Веднаш штом тој засвири со својот саксофон, кравите почнаа да реагираат. Потоа, групно, сите заедно се упатија кон него.

Во продолжение, погледнете го видеото за еден од можеби најсимпатичните концерти во светот.

извор: Makfax

Најчитани вести