Се проценува дека бурата која во текот на вчерашниот ден ја погоди Грција е најсилна и најголема во изминатите неколку децении. 

На социјалните мртежи се појавија бројни видеа кои сведочат за силината на невремето во кое има повредени и загинати. 

 

Најчитани вести