По точно една година стигна осудителната пресуда од по 19 години за убијците на Саздо.

Судбината сакаше баш денеска на една година од убиството , до мене како негов адвокат да стигне и осудителната пресуда од по 19 години за неговите убијци. Почивај во мир – напиша Шехтански на својот Фејсбук профил.

Тој инаку беше адвокатот кој ја застапуваше фамилијата на Саздо.

Најчитани вести