Светски познатиот актер Џони Деп наводно е снимен како танцува на хит на Ана Бекута, а видеото наводно е снимено во Тиват. Дали навистина е во прашање Деп или не проценете сами. 

Шансите се големи бидејќи тој престојуваше во соседството каде снимаше филм, а по престојот во Белград се упати за Тиват. 

Најчитани вести