Поранешниот свршеник на Северина и таткото на малиот Александар, Милан Поповиќ решил да проговори за пејачката и всушност да го открие нејзиното вистинско лице. 

„Северина манипулира со јавното мислење, дава лажни информации за тоа дека институциите се против неа, дека е жртва на насилство и злоставување, бара поддршка од јавноста и невладините организации, сака да се чувствува како жртва бидејќи така и е подобро. Се се тоа лаги кои ќе и се удрат од глава“, вели Поповиќ и открива дека нејзиното вистинско лице почнал да го открива уште додека живееле заедно. 

„Во првите моменти се ми изгледаше како минлива авантура, но бидјеќи состојбата не поминуваше со месеци сфатив дека од Северина останало само името, се друго се смени“, додал Поповиќ. 

Најчитани вести