Се вели една фотографија илјада збора, до душа во случајов е една фотографија, и тоа ГОЛА, е еднакво на љубов. А на неа поранешната пејачка, сега шминкерка Зои Блаж и нејзиното момче, ракометарот Тадеј Матијашиќ.

Слатки се.

 

 

Најчитани вести