Целта на овој предизвик е да се подигне свеста за ALS болеста. Ова се видеата од најголемите ѕвезди на Барселона и Реал (М).

[video:https://www.youtube.com/watch?v=3vu01fYhEpc]

[video:https://www.youtube.com/watch?v=ckmQPqPRDrc]

[video:https://www.youtube.com/watch?v=yPsQ4Vdxsvk]

Најчитани вести