Еден наставник во Јужна Кореја на учиниците им поделил бонбони наречени „Боева глава". Со оглед дека овие бонбони се многу кисело-слатки, реакциите на децата беа навистина смешен ...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=em_kSuOi_kM]

Најчитани вести