Ова го има само во Русија. Видеово е снимено на московските улици, а од него може да се види како маж превезува крава на задно седиште во „Лада". 

Ова ќе ве насмее...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=3JgUlZFPjfE]

Најчитани вести