Познатиот Јутјуб шегаџија Виталиј Здороветски го сними својот најголем хит, во кој се обидел да утврди дали жените се „палат" само на пари, односно „што се случува кога на девојка ќе и покажеш дека имаш скап автомобил". Ова видео до сега има над 37 милиони прегледи.

Сега смета дека поминало доволно време за да сними ново видео, и добро проценил бидејќи за само неколку дена има повеќе од четири милиони прегледи.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=qDdZHIuAzVQ]

 

Најчитани вести