Дали човек да се смее после ова видео или да се остане нем на човековата глупост?! Уште една дилема која не измачува е дали терапијава вродила со плод?!

Видеото доаѓа од Кина и делува прилично страшно и болно. Впрочем, погледнете. 

Најчитани вести