Скопјани ги нема во Скопје деновиве, барем не по улиците и кафетериите преку ден. Жешко е од 36 до 39 степени во сенка, па и градскиот парк е празен. Нашиот фоторепортр успеа да зебележи едвај петнаесет-дваесет посетители денес околу пладне од кои некои решија наместо на трева да бодат - во вода, или да прават фотосесија како принцези

Најчитани вести