Филип Пецовски направи добар старт со учество во неодамна завршената сезона на “Ѕвездите на Гранд“, а многумина му предвидуваа светла иднина на естрадното небо.

Талентот на Филип е неоспорен, со што годините се пред него да докаже дали својата шанса ќе ја искористи или не.

Дека атрактивниот изглед му е во гените, како и наклонетоста кон физички активности, Пецовски покажал кога на социјалните мрежи објавил фотографија на својот татко.

Филип на овој начин му го честитал роденден, а на честитките се придружиле и оние кои го следат.

10,099

Најчитани вести