Полицијата го уапсила Ј.Ј поради сомневање дека се заканувал на претседателот на Србија Александар Вучиќ, замени градоначалник на Белград, Горан Весиќ и директорот на “Паркин сервис“ Андриј Чупковиќ.

Осомничениот наводно, по сознанието дека неможе да го земе автомобилот кој пајак службата му го однела без овластување, упатил закани до претседателот Вучиќ а потоа и на вработените во комуналното претпријатие.

Осомничениот, како што се дознава, наводно рекол дека ќе фрли бом“а и дека ќе ги убие со пиштол.

Припадниците на МВР го уапсиле Ј.Ј. на влезот на управната зграда.

1,983

Најчитани вести