Фолк печката Нада Топчагиќ сопственичка на хитовите “Јутро је“, “Извинидушо, извини“ Заклањаш ми сунце“.... а позната е и како личност која која секогаш кажува тоа што го мисли.

Во тек на својата кариера, не се менувала многу, кога е во прашање нејзиниот изглед, но на самиот почеток на својата кариера била вистинска се“с бомба.

 

1,306

Најчитани вести