Карлеуша денес објавила на својот Инстаграм фотографија на авионска карта.

Јелена Карлеуша пред два месеца ги спакувала работите и заминала за Истамбул, за кое тогаш се шпекулирало поради што била таму.

Поп дивата тогаш наводно посетила пластичен хирург, нејзин пријател, доктор Б, како би ги извадила старите и да стави нови силикони.

Карлеуша денеска објавила на Инстаграм фотографија на авионска карта со што открила дека денеска патува за Истамбул.

И овој пат причината на патувањето на Карлеуша не е познат. Меѓутоа, на социјалните мрежи се шпекулира дека повторно заминала поради естетски корекции. Останува да видеме.

2,242

Најчитани вести