“Ајде слушај, слушај Калеш бре Анѓо” во изведба на Манца Измајлова, Рускиот државен филмски симфониски оркестар и хорот Капела Јурлова, во Московската филхармониска сала.

Невероjaтно! Уживajте!

2,072

Најчитани вести