Постојат хотели со пет или дури и седум ѕвездички. Меѓутоа, на Младивите постојат хотели за кои тешко дека може да се одреди колку ѕвезди имаат. Таков е и хотелот кој се наоѓа под вода. 

Додека не ви се отвори прилика да го посетите, еве една видео можност за полнење очи.

Погледнете!

 

219

Најчитани вести