Имено фолкерката повторно го однела мобилниот телефон на сервис, заборавајќи дека во него, покрај професионални фотографии од настапи има и експлицитни слики.

Станува збор за приватна архива во која има провокативни призори пред огледало и во спална соба.

- Генерално, Дара ја боли уво за тоа, само што малку и досадило. Малку, малку некој ги објавува нејзините слики – вели извор од Plus-online, алудирајќи на фактот дека момци од сервис за телефони ја нудат оваа содржина на медиумите.

Дара Бубамара воопшто и не е потресена многу околу цела оваа приказна бидејќи е свесна дека ситуацијата ќе ја сврти на шега и дека повторно целата нација ќе ги види нејзините експлицитни фотграфии.

1,209

Најчитани вести