• Имотот министерката Мила Царовска во септември 2018 година имал вредност од само 212.990 евра, додека сега тој изнесува 1.591.597 евра.
  • Две ставки додала и Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска Јанковска.
  • Само една ставка, и тоа без наведена вредност, дополнил министерот за земјоделство во заминување, Љупчо Николовски.
  • Имотната состојба на министерот Никола Димитров, за разлика од горенаведените министри, е намалена.

Целата сторија на следниов линк

 

2,418

Најчитани вести