Јелена Крлеуша ги навредила колегите кои во финале на “Ѕвездите на Гранд“ на нејзината кандидатка и дале по еден поен, а еден од нив е Халид Муслимовиќ.

Пеачката тогаш за своите колеги, според нејзино мислење за неправедно гласање и лобирање ги нарекла “ку*они“ и обични презервативи“.

Халид Муслимовиќ веднаш и одговорил на својата колешка на прозивките.

“Можеби луѓето навикнале на нејзиниот начин на комникација, но марам да признаам дека не е убаво од нејзина страна тоа да го каже. Со обзир на тоа дека Карлеуша е во прашање, нејзи и прилега да зборува за презервативи. Сепак, иако добро се разбира во презервативи, овој пат не го употрбила добро тој збор“, рекол Халид Муслимовиќ.

5,595

Најчитани вести