Веста дека Дарко Лазиќ станал татко го одушеви регионот.

Имено пеачот по втор пат станал татко, со што на својот Инстаграм гордо открил како ќе се вика неговиот син.

По кусо време по објавувањето на Дарко, се огласила и Марина Гагиќ и тоа со коментар која ја ставила на објавата на Дарко.

Таа ставила емотикони во облик на земјината топка и срце, скајќи на тој начин да каже дека бебето и Дарко Лазиќ се нејзиниот свет и љубов.

Еве како тоа изгледало:

5,376

Најчитани вести