Дарко Лазиќ, дочекал убави денови во својот живот. Имено неговата вереница Марина наскоро треба да се породи, а Дарко поради тоа е среќен и возбуден.

Еден интересен настан се случил во нивниот двор. Марина позирала за сликање, а на кровот на куќата слетал штрк кој останал извесно време. Дарко го забележал овој инересен призор и додал порака.

- Еве го гледате стомакот, моето бебе, а гледате кој е горе. И чека – прокометирал Лазиќ возбуден поради бебето кое, ако е по народните верување, секој час ќе дојде на свет.

4,129

Најчитани вести