Огромни гужви има попладнево на грчко – македонската граница за влез во земјава. Според патници кои со часови чекаат да влезат во земјава, има голем застој и коловина возила кои чекаат да го продолжат патувањето.

Тие сведочат дека околу 30-тина автобуси се заглавени  и чекаат околу четири часа да ја преминат границата.

извор: Makfax

826

Најчитани вести