По писмото на македонски културни работници, уметници и граѓански активисти кои од премиерот Зоран Заев побараа да нема промени во управувачката структура на МКЦ, откако неофицијало во јавноста беше проширена информација дека  прв човек на МКЦ ќе биде музичарот Бени Шаќири, на Фејсбук реагираше сетрата на Бени, Нора Шаќири Марковиќ.

„Скоро сите од таа листа лично ве познавам и, знаете што, попушите му понос, Љуби вас СЕСТРА“ им порача Нора на потписниците на писмото. Понос, во белградскиот жаргон е - пенис.

1,275

Најчитани вести