Камерата на кацигата кај моторџиите има повеќекратно значење. Таа освен што го снима возењето, евентуалните несреќи и проблеми... ги снима и реакциите на моторџиите. Така е и во случајов во кој еден возач на автомобил му го пресекува патот на моторџијата. А фраеров кога сфаќа дека е жив и дека не му е ништо, едноставно реши да му го дотера умот.   

Погледнете:

 

4,604

Најчитани вести