Вода до колена по дождот и невремето кои беснееја во Скопје. Кај Цементара во скопска Кисела Вода буквално има вода до колена на улиците. Поплавен е и делот кај Теферич. Фотографиите се објавени на Ѕидот на сообраќајниот срам.

1,271

Најчитани вести